Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се ....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivoshaklev Покажи съобщение
    Личи си че е правена. Най вероятно не е зацепена правилно. Цилиндъра не е надран . Ще я правим . Нов мотор и регистрация после става интересно и не е за хора със слаби нерви .
    Познат на Хондата (дизелова) къса ремък и изпокриви клапани и тн (нее бил на обороти двигателя за късмет).... Смени ги нагласи всичко и след около 500км се получи същото като от снимките по-горе.... Беше се скъсал самия клапан и...дупка в буталото...
    После си призна че е взел някакви евтини...
    Как става да се скъса така нов клапан незнам ама е факт...
    Та ако и тая колица нещо е човъркана и са и сложили някакви ментета е възможно
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

МАМКА МУ, ПРЕДУПРЕДИХ ТЕ

Comment

Първоначално публикувано от tuning7350 Покажи съобщение
        Коя Алфа купи?! Сивате 156-ца фейс лифт с кожения салон ли .. 3300лв
        Да / Защо ?
        Обороти му е майката...

Comment

И аз я гледах тази и ми се видя бая правена и ръчкана даже беше готов да сваля без да сме говорили
          Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
            Познат на Хондата (дизелова) къса ремък и изпокриви клапани и тн (нее бил на обороти двигателя за късмет).... Смени ги нагласи всичко и след около 500км се получи същото като от снимките по-горе.... Беше се скъсал самия клапан и...дупка в буталото...
            После си призна че е взел някакви евтини...
            Как става да се скъса така нов клапан незнам ама е факт...
            Та ако и тая колица нещо е човъркана и са и сложили някакви ментета е възможно
            И тук клапане е скъсан. Всичко е правено ,главата е шлаифана , още няма нагар по клапаните. Силикон има навсякъде. Гарнитурата е чисто нова както и ремъка. Дори скоростите са сменени.
            Обороти му е майката...

Comment

Сигурно са сложили някои клапани ментаци.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Сигурно са сложили някои клапани ментаци.
                Така де... На моя човек се случи същото с чисто нови клапани.. Скъса се единия...
                sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Лош късмет
                  алфа ромео 156 тс

Comment

Сега се сетих, че преди време един човек правеше една Астра, която беше изпокривила клапани след късане на ремък и човекът, за да спести някой лев провери клапаните и тези които бяха леко ударени ги чукна да ги изправи и провери дали влизаха и найстина влизаха перфектно, но тук е грешката ... един път изкривен ли е, няма изправяне, а и в цял свят знаят, че удариш ли клапани сменяш всчиките независимо дали другите изглеждат наред, защото дори и най-малкото отклонение при загряла кола се получава голямо, както знаем, какво става с метала като се загрее. Та явно човекът като го е изправил, той клапана си е бил разтеглен вече няма същата здравина и след като собственика си взе колата, каза, че е нямал никакви грижи първия 1 час като карал, но след това се скъсал клапана по същия начин като на колегата. Та 100% някой "майстор" си е оставил ръчичките.
                    Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

Първоначално публикувано от alfaromeo16vVarna Покажи съобщение
                      Лош късмет
                      Не е лош късмет. Беше предупреден да бяга от нея

Comment

Да да и аз не можах да повярвам,че е взел точно тая още по малко ,че го предупредихтеН.Няколко хиляди са алфите из сайтовете. Но дявола като те следва е неизбежно.............
                        алфа ромео 156 тс

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                          Не е лош късмет. Беше предупреден да бяга от нея
                          И как го предупреди? "Не се разкарвай". Щото теб не те кефи? Щото "волана е претапициран"? Видял си техническа неизправност? Ако беше дал повече инфо, то сигурно човека не би се метнал да я взима, пък и щеше мрънкането от тип " аз казах ли ти" да е обосновано, в момента е точно толкова полезно, колкото и "предупреждението ти".

Comment

Колегата ecotronic е точен пич и многократно е помагал във форума със съвети!Знае какво говори и е компетентен в 99% от случаите ! Супер се дразня ,когато някои "специалист" влиза в ненужен спор и спами темата!!!Когато нямаш какво да кажеш по темата по-добре върви да си чешеш езика някъде другаде!Форумът е за това да си помагаме с каквото можем,а не да си мерим оная работа....не го разваляйте с празни бращолевици.

Comment

Друже, човекът попита, аз отговорих. Ако имаше повече въпроси, можеше да ги зададе по телефона. Тук ми го има. А и аз не мога да помня всяка кола, която съм гледал, какво и е. Знам само, че я гледах като опция и не ми хареса въобще. А аз гледам не само външен вид. А и собственикът като разбра, че има срещу себе си разбиращ човек ми каза, че не е за мен и ми предложи друга. Но не беше Алфа

Comment

Working...
                              X